Peter van Leerdam

      Geen reacties op Peter van Leerdam

Onlangs bereikte ons een bericht over het overlijden van Peter van Leerdam. We zijn erg geschrokken hierdoor: Gedurende lange tijd heeft Peter veel steun verleend aan onze stichting, in raad en daad. Hij heeft ons enorm geholpen, waardoor wij ook veel mensen in Kameroen hebben kunnen helpen. 

Peter (Mister Peter) heeft zich jarenlang ingezet voor vele organisaties, voornamelijk in Kameroen. Zijn kennis als bouwkundig ingenieur heeft hij bijvoorbeeld gebruikt om de omgeving van het Catholic Mission General Hospital in Njinikom te voorzien van stromend drinkwater of om reparaties uit te voeren aan het aggregaat van het ziekenhuis.
Peter van Leerdam was al 14 jaar actief in Kameroen met de Nederlandse stichting Project Hope. Samen met de mensen in de omgeving van Njinikom ontwikkelde hij recentelijk een zonne-energie systeem voor gebruik in afgelegen gebieden, in de ziekenhuizen en de gezondheidscentra.

We zullen hem zeker missen; niet alleen wij als bestuursleden van Bifae Farming, maar zeker ook de mensen in Kameroen die hij jarenlang heeft geholpen.

Peter van Leerdam 1939 – 2016