Category Archives: Donaties

Jaarverslag 2016

      Geen reacties op Jaarverslag 2016

In het Bifae Farming Jaarverslag 2016 kunt u meer lezen over onze activiteiten in het afgelopen jaar. Enkele voorbeelden van projecten die we in 2016 hebben kunnen realiseren: Basisschool projecten. In 2016 heef Bifae Farming met enkele projecten wederom ondersteuning gegeven aan enkele basisscholen; de Gwarkang Catholic primary school en… Read more »

Goed nieuws

      Geen reacties op Goed nieuws

Onlangs werden we verrast door de directie van het Arnhemse Bureau Beke; een organisatie die gespecialiseerd is in onderzoek en advies op het gebied van veiligheidsvraagstukken en criminaliteit. Bij het vervangen van de computerapparatuur op het kantoor heeft de directie de bestaande computers geschonken aan onze stichting; maar liefst 10 desktop… Read more »

Laptops en mobiele telefoons

      Geen reacties op Laptops en mobiele telefoons

Een grote Gelderse onderwijsinstelling heeft afgelopen zomer een aantal gebruikte laptops en mobiele telefoons geschonken aan onze stichting. We zijn daarvoor ontzettend dankbaar. Inmiddels zijn de apparaten op plaats van bestemming. hier ziet u een paar gelukkige gebruikers. ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]